Філейний ніж незамінний при обробленні курки, риби, для відділення філе від кісток. Японська нержавіюча cталь AUS-8, з якої виготовлено ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Руків'я ножа, виконане з ABS пластику, зручно лежить в руці, не ковзає, не боїться вологи та перепадів температури, стійке до будь-яких агресивних середовищ. Практичні та надійні ножі Samura "BUTCHER" ідеальні як для домашньої, так і професійної кухні!
Характеристики
- Серія: Butcher
- Призначення: для філе, для м'яса
- Матеріал леза: нержавіюча сталь AUS-8
- Матеріал ручки: пластик (TPE)
- Довжина леза: 232 мм
- Загальна довжина: 350 мм
- Ширина леза: 43 мм
- Товщина леза: 2,2 мм
- Твердість сталі: 58-59 HRc
- Кількість шарів сталі: 1
- Заточення леза: двостороннє
- Колір: чорний
- Вага: 144 г