Цей тонкий спеціалізований ніж стане незамінний для легкого відділення сухожилків від м'яса і м'яса від кісток. Завдяки зручній формі його часто використовують для нарізки будь-яких продуктів та при обробленні курки і риби. Японська нержавіюча cталь AUS-8, з якої виготовлено ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Руків'я ножа, виконане з ABS пластику, зручно лежить в руці, не ковзає, не боїться вологи та перепадів температури, стійке до будь-яких агресивних середовищ. Практичні та надійні ножі Samura "BUTCHER" ідеальні як для домашньої, так і професійної кухні!
Характеристики
- Серія: Butcher
- Тип: ніж обвалочний
- Призначення: для відокремлення м'яса від кісток і хрящів, жилок
- Матеріал леза: нержавіюча сталь AUS-8
- Матеріал ручки: пластик (TPE)
- Довжина леза: 175 мм
- Загальна довжина: 320 мм
- Ширина леза: 35 мм
- Товщина леза: 2.1 мм
- Твердість леза (HRC): 58-59
- Кількість шарів сталі: 1
- Колір ручки: чорний
- Вага: 120 г