Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайної господині, так і найбільш вибагливого професійного кухаря. Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку.
Матеріал леза: сталь AISI 420 (твердість 53 HRC)
Товщина леза: 1.0-1.2 мм
Матеріал руків'я: оброблене натуральне дерево JATOBA (бразильська вишня)
Рекомендується ручне миття
Tramontina – це бразильська корпорація з віковою історією, заснована в Бразилії в 1911 році. Наразі це - світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina представлений в 120 країнах світу, це 10 фабрик та більше 22 000 одиниць продукції. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі.