Nakiri - ніж з ширшим лезом, це підходящий інструмент для швидкої і рівномірної нарізки овочів.
Серія Sushi Gold є висококласною високопродуктивною лінією кухонних ножів створеною спеціально для шеф-кухарів і гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостра заточка, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для найскладніших і найвіртуозніших рецептів. Це досягається завдяки кованому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу та робить ріжучу крайку ножа довговічнішою.
Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату та скловолокна є продовженням клинка та забезпечує комфорт і безпеку при різанні.
Сертифікат NSF - продукція Sushi Line сертифікована Національним фондом санітарії (NSF), організацією, визнаною головним міжнародним авторитетом в області безпеки харчових продуктів і гігієни.
Особливості:
- Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1.4110
- Товщина леза: 2,5 мм
- Загартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла з кріообробкою
- Матеріал руків'я: полікарбонат
- Можна мити в посудомийній машині
Рекомендації з використання:
- Перед першим використанням ретельно вимийте та висушіть виріб.
- Гострий предмет: поводьтеся з ним обережно та зберігайте в недоступному для дітей місці.
- Для того, щоб ножі залишалися гострими, добре просушіть їх перед зберіганням, зокрема і після посудомийної машини.
- Утилізуйте продукти й упаковку відповідно до існуючих правил утилізації.