Універсальний ніж Tramontina Century на практиці використовується найчастіше. Нарізати овочі або м'ясо, сири або ковбаси, акуратно відрізати хліб - все це зручно робити спеціальними ножами. Але якщо їх немає, на допомогу приходить ніж універсальний. Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення. CENTURY є висококласної високопродуктивної лінією кухонних ножів створеної спеціально для шеф-кухарів і гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостра заточка, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для самих складних і віртуозних рецептів. Це досягається завдяки кованому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною. Ідеальна ергономічна ручка з полікарбонату і скловолокна є продовженням клинка і забезпечує комфорт і безпеку при різанні.
Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1.4110
Товщина леза: 2,5 мм
Загартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла
Матеріал рукоятки: полікарбонат
Можна мити в посудомийній машині