Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб-Нд: 10:00–19:00

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань

Сковорода ВОК TRAMONTINA TRENTO

Артикул 20806/032
В наявності
7 527 грн
8 364 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Діаметр товару:
Набір столових ложок TRAMONTINA POLYWOOD, 6шт. (21103/670) 21103/670 фото
Подарунок
693 грн
безкоштовно
  • Готівкою при отриманні (мінімальне замовлення 200 грн)
  • Онлайн-оплата банківською картою (Google Pay, Apple Pay

Гарантія від виробника 6 місяців.

Характеристики
Назва: Сковорода Trento
Об'єм 5 л
Товщина стінки: 3.2 мм
Матеріал: чугун
Наявність кришки: так
Країна виробник: Бразилія
Опис

Сковорода ВОК TRAMONTINA TRENTO, 5л (20806/032)

Особливості:

  • Емальований чавун товщиною 3,2 мм, який швидко та рівномірно розподіляє тепло
  • Внутрішнє антипригарне покриття Starflon Excellent, яке не дає їжі прилипати, легко чиститься, міцніше.
  • Ручка з нержавіючої сталі
  • Можна готувати на всіх видах плит та в духовці.

Рекомендації щодо використання:

  • Максимальна об'ємна ємність для приготування їжі становить 3/4 загальної ємності посуду.
  • Під час використання на плитах з плоскою основою підніміть каструлю, щоб перемістити її, уникаючи подряпин на плиті.
  • Гарячий посуд повинен бути у недоступному для дітей місці.
  • Перед першим використанням вимийте м'якою губкою, милом або м'яким миючим засобом. Висушіть м'якою тканиною.
  • Після висихання змастіть внутрішню поверхню олією чи жиром і прогрійте хвилину-дві. Дайте охолонути і знову вимийте.
  • Ваш посуд готовий до використання з жиром або без нього, при температурі не вище 260ºC.
  • Повністю висушіть деталі м'якою тканиною і завжди зберігайте їх у сухому та провітрюваному місці, далеко від пари або вологи.
  • Для перемішування їжі використовуйте тільки силіконову, нейлонову або дерев'яне кухонне приладдя.
  • Емальоване залізо є надзвичайно стійким, але його можна пошкодити при падінні або ударі об тверду поверхню, тому уникайте падінь і ударів, які можуть призвести до відшарування емалі.
  • У цьому випадку на ураженій ділянці може утворитися іржа, що не впливає на робочі характеристики посуду.
  • Щоб захистити пошкоджене місце, змастіть його харчовою олією, змоченою у паперовій серветці.
  • Уникайте теплового удару: не занурюйте гарячий посуд у холодну воду.
  • Ніколи не використовуйте абразивні засоби для миття.
  • Якщо їжа може пригоріти, змочіть це місце водою та очистіть губкою з м'яким милом.
  • Після очищення нанесіть на край деталі (корпус та кришку) тонкий шар харчової олії.
Відгуки 1
Доброго дня!
Хочу поділиться враженням коли побачила у батьків на кухні саме цю сковорідку. Я собі теж таку, відразу захотіла, якість неймовірна! Рекомендую!!!
Відповісти
Марія Рона , дякуємо за відгук!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору