Тарілка IPEC TOKYO, 26 х 26 см (30900238)
Посуд з кам'яної кераміки, у порівнянні з класичною керамікою, набагато міцніший, при цьому також добре зберігає тепло.
Кам'яна кераміка проходить подвійний випал, другий раз - при дуже високій температурі 1200 С. У результаті, глина і кварц сплавляються в єдине ціле - виходить матеріал, який поєднує в собі характеристики класичної кераміки і скла (міцний, як загартоване скло, і добре тримає тепло, як кераміка).
Технічні характеристики продукції:
- можна мити в посудомийній машині (мінімум 200 циклів без видимих змін);
- можна використовувати в мікрохвильовці;
- вологопоглинання 2% (класична кераміка 10-15%);
- не містить кадмій і свинець;
- схожі характеристики з порцеляною (фарфор напівпрозорий, кам'яна кераміка не прозора)