Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японська компанія Tojiro заснована в 1953 році в Цубамі (префектура Ніігата), постійно удосконалюється для виготовлення високоякісних найкращих кухонних ножів. Багатовікові традиції виробництва ножів Японії, постійний розвиток та модернізація виробничих процесів, дозволила ножам Tojiro стати одним із лідерів Японії і всього світу.
Ножі Tojiro - високоякісні японські кухонні ножі виконані в традиційному стилі вмілими, досвідченими майстрами із трепетною увагою до дріб'язків. Заточення проводиться кращими майстрами Японії. Саме тому ножі Tojiro одержали широке поширення на кухнях ресторанів, кафе й харчових виробництв, і стали незамінними помічниками й улюбленими ножами професійних Шеф кухарів по всьому світу!